So First, So Easy

Szerző: Ameghas on 2009.05.04. 14:05

Nos a cím egy kicsit félreértelmezhető, de legjobb lesz ha kezdünk mindent az elejéről! Először is szeretnék köszönteni mindenkit a blogon, Ameghas vagyok és ez az első postom, de aki szemfülesebb az ezt már észrevehette... Hogy ne legyen annyira üres és unalmas a blog, hamarosan készítek egy videót, az én játékomról! Nem tudom hogy unaloműzés céljából inkább vicces lesz, vagy pedig "izgalmas"! Minden esetre gyakorlok, eljátszom, felveszem, felteszem YouTube-ra és amint ezek kész vannak, már írom is ide a linket! Addig viszont türelem! :)

U.I: Bár ígértem, de végül a bejegyzés címéről nem esett szó... De egyébként mindegy is, ezt a címet csak úgy hirtelen felindulásból találtam ki és megtetszett! A továbbiakban igyekszem elkerülni az angol nyelvű címeket! :)

szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://guitarheroes.blog.hu/api/trackback/id/tr601102259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása